perjantai 11. lokakuuta 2013

Paikasta A. paikkaan B.

Viikonloppua kaikille! Tämä kirpeän kaunis syyspäivä on pitänyt sisällään vähän kaikenlaista. Aamulla pyrähdettiin mökille, ja auto täynnä tavaroita taas, kuinkas muuten! Tuntuu että meidän elämäntehtävänä on kuljettaa tavaraa paikasta A. paikkaan B. ja sitten taas hetken päästä päinvastoin. No joka tapauksessa saatiin vähän järjestettyä lastenlapsien leluja, legoja ja kirjoja ex-TV-tasoon joka siis nyt toimittaa mökin parvella lelusäilytyskalusteen virkaa. Ja hyvin siihen hommaan näyttää sopivankin. En tietenkään huomannut ottaa siitä kuvaa, vaan nämä tässä postauksessa olevat kuvat ovat jotain aivan muuta kuin kirjoituksen sisältö.

Mökin "uuden" vierassängyn jalat olisivat saaneet olla hieman pidemmät, niin että sänky olisi ollut vähän korkeampi. Kuvittelin että J:llä olisi vajassa sopivat puupalikat valmiina ja hän näppäränä miehenä naputtelisi ne paikoilleen tosta vaan, mutta ihan niin nopeasti homma ei hoituisi ja niin se jäi tekemättä, kun minun piti ehtiä vielä töihinkin iltavuoroon. No, se tulee kyllä tehtyä varmaan seuraavalla käynnillä.

Vajan perimmäisestä nurkasta J kaiveli esiin golf-kärrynsä ja aikoo taas ruveta pelaamaan nyt kun aikaa ja mahdollisuus siihen on "vapaaherran" tittelin myötä tullut. Viime kerrasta onkin vierähtänyt n. 15 vuotta, mutta melko hyvin se lyönti oli tänään harjoittelussa kuulemma sujunut. Harmi vaan että talvi on vastassa, joten golfkausi ei varmaankaan edes täällä kovin pitkään jatku.

Ensimmäinen viikko J:n vapaata on takana ja kivalta tuntuu kun kummatkin ollaan kotona. Tai onhan minulla toi työ vielä puolisentoista vuotta.
Mökiltä kotiin ajettaessa oli tosiaan auto vielä täydempi kuin sinne päin mennessä. Äsken mainitun golfkärryn lisäksi siellä oli ainakin radio, joka nyt saa paikan autotallista.

Oikein kaunista viikonloppua kaikille ja tervetuloa uudet lukijat! Kiva että löysitte tänne!

8 kommenttia:

 1. Ilosta lauvantaiaamua kammarista ! Kyllä se tuo hommailu pittää niin virkiänä vaikka se välillä tympiiki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta on että jos ei jotain pientä touhuile, niin nuupahtaa!

   Poista
 2. Kaunista viikonloppua, myös sinulle...:)

  VastaaPoista
 3. Kivat kuvat kuitenkin, mitään väliä vaikka eivät tekstiin liitykään :-) Minun mieheni haaveilee että sitten joskus eläkkeellä voi alkaa pelailemaan golfia; toivotaan että on sitten kenttä jossain lähettyvillä...
  Mukavaa rentouttavaa viikonloppua puuhastelun keskellä! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonloppu on aina viikonloppu, vaikka minulla tosin menee kaksi kolmesta aina töissä.

   Poista
 4. Olipa siistejä puupalikoita, niistä saisi vaikka mitä. Ehkä Arne Quinze alottaisi installaatioiden teon (ktso postaukseni)
  Mukavaa viikonloppua, toivotaan, että aurinko paistaa vielä kauan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommentoin jo blogisi postaukseen taitamattomuuteni moisten installaatioiden tekoon :)

   Poista