maanantai 21. lokakuuta 2013

Mökin tupa

En ole paljoa näyttänyt kuvissa mökkiämme sisältä päin, mutta nyt ajattelin sen tehdä. Olen ottanut kaikki kuvat ylhäältä päin, parvelta, jossa on lasten leikki-ja nukkumapaikka. Tässä raput joita pitkin parvelle kiivetään.

Tässä on monet hyvät ateriat nautittu, jos sää ei ole sallinut ulkona ruokailua. Terassi on heti ikkunan ulkopuolella. Siniset tuolit ovat huutokauppalöytöni monen vuoden takaa. Huusin seitsemän kappaletta näitä tuoleja 240 markalla.


"Kanat orrella"

Tuvassa on paljon ikkunoita, mikä tuo mukavasti valoa, mutta hankaloittaa huonekalujen sijoittelua.Täällä ollaan nytkin. Ajelin iltavuorosta yöksi tänne ja aamuksi pitää taas mennä töihin. Autossa on vielä kesärenkaat, joten pitää ajella varovasti jos tiet ovat yön jäljiltä liukkaita.

HYVÄÄ YÖTÄ!
 

10 kommenttia:

 1. Teillä on tosi kivan näköistä. Ja kovin herkullinen tuo valkoinen kaappi, jollaisen itsekin tarvitsisin aikanaan päätaloon astiakaapiksi.

  Ei mikään ihme, että pyrit venyttämään mökillä viettoaikaa mahdollisimman pitkälle. Aika luksusta, jos etäisyys on kohtuullinen, että pystyy ajamaan töihin edestakaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi ihanaa kun mökki on lyhyen matkan päässä kotoa ja työpaikalta. Silloin kun asuimme Turussa olikin sitä pidempi matka mökille: laivalla ja autolla, yhteensä n. 6 tuntia.

   Poista
 2. Viihtyisää, harmoonista ja kaunista! Pidän erityisesti väriyhdistelmistä joita käytät. Mukavaa alkuviikkoa!

  VastaaPoista
 3. Ihana mökki!
  ajeleppa varovasti....nyt on sitä mustaa jäätä teillä.

  VastaaPoista
 4. On kyllä viihdytty ja olemmekin täällä aina kun vain mahdollista. Viihtymistä eivät ainakaan vähennä mukavuudet, jotka ovat melkein samat kuin kaupunkiasunnossa. Minä en todellakaan kuulu niihin joiden mielestä mukavuudet eivät kuulu "oikeaan" mökkielämään. Varovasti saa tosiaan ajella.

  VastaaPoista
 5. Kiva nähdä myös sisäkuvia! Näyttää oikein kodikkaalta :)

  Hauskat (ja varmaan käytännölliset?) nuo rappuset. En olekaan ennen törmännyt tuohon malliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa vaan olla tarkkana kummalla jalalla astu seuraavaan rappuseen, ettei astu tyhjän päälle.

   Poista
 6. Onpas sinulla kaunis mökki! Harvat mökit ovat yhtä valoisia kuin omasi :)

  VastaaPoista