keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Maalla vai kaupungissa?

Sadetta, sadetta, sadetta. Sitä on saatu yhtämittaisena eilisestä asti. Mutta oikeastaan se ei haittaa ollenkaan, kun silloin voi hyvällä omallatunnolla nauttia sisällä olosta, kynttilöiden lämpimästä tuikkeesta ja vielä mahtavampaa, jos omistaa takan, jonka tulen loimua voi nautiskellen katsella. Meillä ei vielä takkaa ole, mutta ehkä joskus vielä sellaisen hankimme. Nyt kun katson ulos mökin ikkunasta, niin näyttää siltä kuin joku olisi laittanut mustan paperin ikkunan ulkopuolelle, kun yhtään valon pilkahdusta ulkoa ei tähän ikkunaan näy.
Nautin tästä pimeydestä ja hiljaisuudesta jonka rikkoo vain meren kohina joka melkein aina , varsinkin syksyllä kuuluu täällä.

Mutta olen varmaan vähän outo, kun tykkään myös kaupungin valoista, sateen kiiltäväksi tekemästä asfaltista ja siitä kun katulampun loisteessa voi nähdä miten tuuli heiluttaa puun oksaa edestakaisin. Kaupungin sykkeessä on jotain lumoavaa enkä osaakaan sanoa kummassa mieluummin asun, maalla vai kaupungissa. Onneksi olen saanut kokeilla kumpaakin.
Nyt alkaa olla aika sammuttaa lamput ja kynttilä tältä illalta.

Nukkukaa hyvin te kaikki siellä!

4 kommenttia:

 1. eiks ookki mukava kun on mistä valita ;) molemmissa oma viehätyksensä !

  VastaaPoista
 2. Oikein hyvvää huomenta kammarista ja juu makiasti nukuttiinkin! Minullekin syksy niin rakas, sato sitte mitä vaan:)

  VastaaPoista
 3. Me asumme pienessä kaupungissa aivan, kuin maalla...kun sammuttaa valot on ihan pimeää. Ei ole katuvaloja pilaamassa...:)

  VastaaPoista
 4. Kaikki käy! Kaupungin valot/vilinä tai mökin/maalaiselämän pimeys/hiljaisuus :)

  VastaaPoista