sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Marimekkoa

En ole kovinkaan innostunut shoppailusta, mutta yksi heikkous minulla on; laukut. Ja nimenomaan Marimekon laukut! Niitä ei vaan voi koskaan olla liikaa. Ja kyllä minulla niitä aika monta on ollut ja on edelleen. Joku toinen ostelee kenkiä, mutta minä laukkuja. Ja tätä en voinut jättää laivalla ostamatta kun oli tarjouksessa ja samanlaisen laukun ennestään omistavana (tosin hiukan eri värisen) tiesin laukun käytännöllisyyden. Se on sopivan rento, koska en tykkää liian hienoista laukuista, se on kestävä ja helppo heittää olalle. Lisäksi siinä on sopivasti taskuja ettei kaikki sisältö ole sekaisin laukussa.


Tykkään melkein kaikista Marimekon tuotteista ja voisin ostella niitä vaikka kuinka paljon. Hinta vaan rajoittaa ostohaluja.

Nyt alkaa loma olla lopuillaan ja matkatavarat tyhjennetty. Pyykkiä on pesty, kuten aina loman jälkeen. Huomenna taas töihin ja pitäisi pian päästä käymään mökilläkin katsomaan että kaikki on siellä kunnossa.

Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa ja aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Oli tutun näköinen laukku, minulla on sama laukku. Tykkään myös riennoista laukuista.

    VastaaPoista
  2. Minullakin oli parikymmentävuotta sitte marimekko-kausi, se tyyliltään niin varmaa ja tasalaatusen sommaa. Nykysin hieman enemmän rönsyillään :)

    VastaaPoista