lauantai 28. syyskuuta 2013

Kotona

Muuttomatka kotia kohti alkoi iltapäivällä.Melkein kaikki tavarat saatiin mahtumaan autoon, mutta kyllä tiukkaa teki.Joitakin juttuja jouduttiin heittämään pois kun ei autoon kertakaikkiaan mahtunut. Huh! Ajomatka Tampereelta Turkuun sujui rauhallisella vauhdilla, peilistä seuraten peräkärryn pressun pullistumista ja narujen kestävyyttä. Kärryssä oli sohva, parisänky ja polkupyörä. Sänky oli kyljellään joten korkeuttakin kuormalla oli. Minun jalkatilassani oli kylmälaukku ja sylissäni kameralaukku+toinen laukku ja jalkoja ei pystynyt juurikaan liikuttelemaan, joten perillä oli aika tökkö olo.
Helpotuksen huokaus pääsi kun lasti oli onnellisesti saatu laivaan ja istahdimme iki-ihanan Viking Gracen Retro-kahvilaan. Yläpuolellamme katosta roikkuivat nämä ihana oksat ja niistä oli heti otettava kuva. Vaikka olen jo muutamia kertoja matkustanut tällä laivalla, niin aina vaan ihailen sen kauniita värejä ja hienoja yksityiskohtia.

Tax free on myös erittäin kaunis ja siellä voi vaan kuljeskella ja ihailla vaikka ei mitään ostaisikaan.

Useimmiten syömme FRANK´s ravintolassa, niin nytkin. Katkarapusalaatti ja lasi valkoviiniä ei tuntunut ollenkaan hassummalta pitkän päivän päätteeksi.Tässä vähän epäselvässä kuvassa näkyy jotain, jota ensin luulin lastenrattaiksi. Pariskunnalla oli kummallakin vaaleanpunaiset vaunut, mutta hämmästyksekseni vaunuissa oli sisällä koira!!! Ei voi olla totta, ajattelin, mutta totta se oli. Täällä Ahvenanmaalla on tänä viikonloppuna koiranäyttely ja sinne varmaan nämäkin olivat matkalla. No, koira ja rattaat-yhdistelmästä voidaan kai olla montaa eri mieltä.

Nyt ollaan kotona ja kasseja puretaan ja pyykkiä pestään ja ehditään  vähän nautiskella vapaasta viikonlopustakin.

Mukavaa lauantaita kaikille ja tervetuloa uusi lukija seuraamaan blogiani!

5 kommenttia:

 1. Samaiselle laivalle menossa reilun viikon päästä. Koulutukseen Ruotsin puolelle :) yhdyn irmastiinan kommentiin...

  VastaaPoista
 2. Nautinnollista sunnuntaita ♥

  VastaaPoista
 3. Nättejä yksityiskohtia olet bongannut :)

  VastaaPoista
 4. ♥ihania kuvia ja kohteita! Mukavaa kotoilua täältäkin!

  VastaaPoista