maanantai 23. syyskuuta 2013

Katson ulos ikkunasta...Nämä kuvat eivät olekaan mökiltä tai kaupunkikodistamme, vaan Tampereelta, jossa mieheni on töiden vuoksi asustellut joka toinen viikko viimeiset kolme vuotta. Näkymät ovat tulleet minullekin tutuiksi, vaikka itse kaupunkia en kovinkaan paljon tunne. Hämeenkatu tavarataloineen ja putiikkeineen on tultu käveltyä monen monta kertaa ja autolla on ajeltu vähän laajemmaltikin. Pispalassa tehtiin vastikään kierros, josta tein tänne blogiinkin postauksen. Teatterikäyntejä on tehty tähän punatiiliseen rakennukseen joka on aivan asunnon vastapäätä ja josta osa on "paketissa" remontin vuoksi.  Kesällä vierailimme Valkeakosken kesäteatterissa jonne ei myöskään ole pitkä matka.Nyt jäävät käynnit täällä vähemmälle, kun majapaikkaa ei enää täällä ole mieheni jäädessä pois työelämästä; ensin lomalle ja maaliskuun alusta eläkkeelle.

Loppuviikolla pakkaamme loput huonekalut ja tavarat autoon ja suunnistamme kotia kohti. Matka tänne päin alkoi huonosti, kun auton vilkut lakkasivat toimimasta. Huomiseksi on varattu aika korjaamolta.

Nyt olen aikeissa lähteä pikku kirpparikierrokselle. Toivottavasti jotain kivaa löytyy.

MUKAVAA MAANANTAITA!

2 kommenttia:

  1. Ihan heti en olisi Tampereeksi osannut veikata, kiva kaupunki ja kivat näkymät, mukavaa maanantaita myös sinne, nautiskellaan syyskuun viimeisistä päivistä.

    VastaaPoista
  2. Oikein ihanaa viikon jatkoa :)

    VastaaPoista