torstai 26. syyskuuta 2013

Hernekeittoa ja pannaria

Lämpötila on laskenut dramaattisesti viime päivien aikana. Monella paikkakunnalla on jo saatu räntää ja luntakin pohjoisemmassa, mutta täällä on sentään tullut vain vettä. Tuuli sen sijaan oli purevan kylmä eilen kun lähdimme kaupunkikävelylle. Tarkoituksena oli  valokuvata vielä vähän kaupunkia ennenkuin lähdemme kotia kohti. Kylmä sää vaan ei oikein inspiroinut kameran esille ottamiseen, kun kaikki energia meni siihen että pystyi puskemaan eteenpäin purevassa tuulessa. Kotoa sunnuntaina lähtiessä ei osattu odottaa ilmojen kylmentyvän näin äkkiä ja mukana ei ollut oikein tarpeeksi lämpimiä vaatteita. Eilen oli pakko ostaa käsineet.

Takki joka minulla oli mukana tuntui aivan liian heppoiselta tähän keliin ja minulla oli muutenkin takin hankinta ollut ajatuksissa. Niinpä löydettyäni tämän mukavan tuntuisen takin tein oitis kaupat. Väri oli yksi lempiväreistäni ja malliltaan takki on sopivasti rento, mutta kangas on kuitenkin ryhdikästä puuvillan ja polyesterin sekoitusta, joten uskoisin sen kestäväön kulutusta. Hihat ovat käännettävissä sopivan pituisiksi, mikä on tämmöiselle lyhyet käsivarret omaavalle tosi hyvä asia. Viimeksi ostettuani takin olivat hihat liian pitkät ja annoin lyhentää ne liikkeessa josta ne ostin. Niistä tuli sitten kuitenkin liian lyhyet ja niinpä takki ei oikein koskaan tuntunut sopivalta. Tämä takki on nyt testattu ja hyväksi havaittu.


Nykyisiä kenkiäni olen käyttänyt niin kauan kuin muistan eli tosi vanhat ne ovat. Ostin siis vielä kengätkin kun kerran ostamisen makuun olin päässyt. Ja näissä on jopa vähän korkoa, mikä ei ole minulle ollenkaan tavallista, mutta pidentää lyhyttä ihmistä mukavasti.

Kaupungin kuvaus jäi kovin vähäiseksi, mutta pari kuvaa sain otettua.
Tänään kävimme lounaalla mukavassa paikassa nimeltään AMURIN HELMI ja siellä tarjoiltiin torstain kunniaksi hernekeittoa ja pannukakkua ja se olikin mitä sopivin syötävä tänä sateisena ja koleana päivänä!

2 kommenttia:

  1. Ihanat ostokset! Pikku hiljaa saa laittaa huomattavasti lämpimämpää vaatetta päälle, tänä aamuna mittari näytti täällä - 4 astetta (hurrrr...)

    VastaaPoista
  2. Täällä ei ole satanut, mutta tuuli on aikas moinen...ja minä kun siitä nautin...:)

    VastaaPoista