perjantai 16. elokuuta 2013

Virheostoksia!

Taas ollaan viikonlopussa, eikä ihan missä tahansa viikonlopussa, vaan VAPAAVIIKONLOPUSSA! Vietettyäni pari yötä kaupunkikodissa tulin töiden jälkeen tänne mökille. J tulee yölaivalla ja menen häntä satamaan vastaan.
Huomenna saadaan sitten vieraita Turusta. Toiveissa olisi kaunista säätä ettei tarvitsisi koko viikonloppua sisätiloissa viettää.


Tuikut on, kuten kuvasta näkyy, jo otettu esiin. Olen myös etsiskellyt jonkinlaisia valoköynnöksiä (kutsutaanko niitä niin?!) terassille ja ostimmekin jo yhdet, mutta mökille päästyämme huomasimme, että ne ovat pattereilla toimivat. No, ajattelimme kuitenkin ripustaa ne paikoilleen, kaipa ne aikansa palavat. No, sitten huomasimme että ne ovatkin värilliset, vaikka päältä katsottuna ne näyttävät siltä kuin olisivat valkoiset. En kuitenkaan arvannut värillisiä laittaa terassille kun ei oikein noista värillisistä lampuista kauheasti tykätä. Pitänee jatkaa etsimistä, tai sitten kaivella joulukoristelaatikoista pikkukynttilät taas esille.
Virheostoksia tulee, kun meikäläiset molemmat olemme sellaisia hätäisiä asioiden hoitajia, niin ettei malteta lukea pakkausten tekstejä tarpeeksi tarkkaan. Onneksi lamput eivät olleet kalliit. Niitä voidaan sitten sopivan tilaisuuden tullen käyttää vaikka lastenlasten syntymäpäiväkutsujen juhlistamiseen, koska lapsille ne sopivat paremmin.Oikein mukavaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille. Nauttikaahan vielä kesästä!

5 kommenttia:

 1. Harmi, että lampuissa tuli virheostos, mutta mukavasti keksit niille heti käyttöä lastenlasten synttäreille :O) Ei ehkä virheostos sittenkään.

  Mukavaa vapaata viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Oikein ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. ♥ aah,miten kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 4. Kyllä niitä huteja tulee meilläkin, jotain on onnistuttu palauttamaan ja osa tulee jossain vaiheessa jotenkin käytettyä.
  Nyt ovat illat jo hämäriä ja pimenevät aikaisin. Kynttilät ja muuta valot ovat paikallaan ja myös tunnelmantuojia.
  Mukavaa mökkiviikonloppua sinne.

  VastaaPoista
 5. Iki-ihana tuo tuikkukori, niin söpösti ruostunut ja täydellisesti vähän korkeampi kuin tuollaiset korit normaalisti!

  VastaaPoista