torstai 29. elokuuta 2013

Vanhasta uutta

Kävellessämme Maarianhaminan katuja tulimme poikenneeksi ihastuttavaan pikku myymälään jossa myydään vanhasta materiaalista tuunattuja tuotteita, pääasiassa sisustukseen liittyviä juttuja, mutta myös vaatteita ja kenkiäkin. Liike sijaitsee vanhassa puutalossa ja sinne mennään sisälle pihan puolelta. Kiivettyämme rappuset ylös saavuimme tasanteelle jossa näytti siltä että huoneeseen sisälle oli rakennettu toinen talo.


Tässä näkyykin liikkeen nimi LABELLED   .Se sijaitsee aivan kaupungin keskustassa, kävelykadun varrella.

Aulassa meitä tervehti erikoinen lintu.

Tämä aivan ihastuttava "kristallikruunu" oli valmistettu mustista napeista ja rautavanteista. Sen olisin kyllä halunnut itselleni!

Tämä kynttelikkö taas oli tyyliltään vähän kuin Ikean Sirlig-kynttelikkö.

Lasten ja aikuisten vaatteita oli myös iso valikoima.Pyörän ketjuistakin saa tehtyä tällaista taidetta. Hieno!Kiva yksityiskohta vielä eteisestä. Mukava pikku myymälä jossa käyntiä voin kyllä suositella kaikille tänne tuleville ja paikallisillekin. Huom! Tämä ei ole mikään maksettu juttu, vaan tein tämän postauksen ihan siitä syystä että paikka oli niin ihastuttava että soisin mahdollisimman monen poikkeavan siellä.

12 kommenttia:

 1. Tämä putiikki on kyllä mennyt totaalisesti ohi minulta, vaikka kerran kesässä on tullut M:haminassa vierailtua viime vuosina! Tai sitten putiikki on ihan uusi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen ohi kävelee kyllä helposti. Kävelykadulla on vain vaatimaton kyltti ja nuoli joka osoittaa pihalle, josta sisäänkäynti on. En tiedä koska ko. putiikki sinne on avattu, ei varmaankaan ole kovin kauan ollut.

   Poista
 2. No ompa kyllä hurmaava puttiikki täynnänsä kekseliäitä ideoita. Kerran Maarianhaminassa vieraillu...Siis jottain kolomekymmentävuotta sitte :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lovviisa: No tässä on syytä jo tulla uudestaan :) ja on varmaan kaupunki muutenkin paljon muuttunut kolmessakymmenessä vuodessa.

   Poista
 3. Aivan ihastuttavia ideoita! Toivon todella tämmöiselle liikkeelle menestystä.

  VastaaPoista
 4. Vaikuttaa todellakin käymisen arvoiselta paikalta :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva paikka, harmi kun on niin huomaamaton, että moni varmaan kävelee ohi!

   Poista
 5. mahtavia kristaalikruunuja !

  VastaaPoista
 6. Ihastelin nappien, hevosenkenkien ja ketjujen uusiokäyttöä. Hienoja esineitä oli ideoitu, käyn katsomassa kun Maarianhaminaa satun tulemaan ehkä ensi kesänä.

  VastaaPoista
 7. Toisilla on tuota kekseliäisyyttä ja silmää nähdä mitä mahdollisuuksia vanhasta on tehdä uutta!

  VastaaPoista