keskiviikko 7. elokuuta 2013

Vähän jo syksyä.....


Vähän jo syksyä ilmassa, kun kesäkukkaset eivät enää ole niin kauniita että niitä haluaisi katsella. Tuttuakin tutumpi krysanteemi on taas niin mukava ja parhaimmillaan se mielestäni on silloin kun kukat eivät vielä ole paljoakaan auenneet.
Vähän jo syksyä ilmassa, kun radiossa sanoivat että pohjoisessa jo muutamissa kunnissa koulut ovat alkaneet. Arkiseen aherrukseen lähtevät niin pienet kuin isot koululaiset isot reput selässään.
Vähän jo syksyä ilmassa, kun merellä näkyy enää yksittäisiä veneitä.
Vähän jo syksyä ilmassa, kun aamuisin usva on peltojen yllä niin hienon hienona.
Vähän jo syksyä ilmassa, kun illat alkavat hämärtyä ja saa taas ruveta sytyttelemään kynttilöitä ja ulkolyhtyjä.

Vaan tänään ei paljoa syksyä ilmassa, kun lämpötila on kaksikymmentäviisi astetta ja tuuli tuntuu vain lämpimänä henkäyksenä!

4 kommenttia:

 1. Oi, pitäisi käydä itsekin jo ostaas edes yksi krysanteemi... ovat niin kauniita :)
  Meillä tänään satoi ja ukkosti... ja samalla todella lämmin ja tietty kostea ilma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ihania kukkasia. Täällä ei ole ukkostanut kuin kerran, pari tänä kesänä. Tykkään ukonilmasta, mutta en tietenkään toivo sen iskevän mihinkään lähelle!

   Poista
 2. Tuollainen tarvitsee partsille syksyksi saada ehdottomasti, kanervien kaveriksi :-) Odotan jo kyllä kovaa syksyä, toki tähän loman loppuun kauniita päiviä vielä odotan mutta syysihmisenä tuntuu niin ihanalta kun illat pimenee.... :-)

  Täällä uusi lukija :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kanervat sopivatkin hyvin tämän lilan krysanteemin kaveriksi. Minulla ei vielä ole mitään kukkia parvekkeella, kun olemme koko kesän täällä mökillä, mutta sitten syksymmällä laitan yleensä parvekkeellekin jotain somistusta.
   Kiva kun löysit blogini ja vielä kivampi kun tulit lukijaksi! Tervetuloa!

   Poista