perjantai 9. elokuuta 2013

Pinkkiä, pinkkiä!
Olin siristellyt silmiäni jo pidemmän aikaa lukiessani ja kun luin jotain tekstiä seinältä, niin pään piti olla aivan luonnottomassa asennossa että pystyin selvästi näkemään tekstin. Olin myös ihmetellyt miksi tietokoneen näyttö on niin suoraan pystyssä, kun minun oli vaikea lukea siitä tekstiä. Kotona oli sentään helpompaa kun läppärin kantta pystyi aina laittamaan enemmän "makaavaan asentoon" ja siitä pystyin jotenkuten lukeman tekstin. Niinpä marssin silmälasikauppaan näkötarkastukseen ja uusien silmälasien hankintaan.
Valikoimaa oli ja valinta ei todellakaan ole helppoa. Olin etukäteen ajatellut ostavani ehkä tumman ruskeat kehykset, mutta ei oikein löytynyt mieleisiä. Joko ne eivät istuneet hyvin, tai sitten ne olivat liian "kesyt". Haluan että silmälaseissa on "se jokin".
Tytär oli minulla makutuomarina, ja hyvä niin, kun on tosi vaikeaa nähdä miltä näyttää laseissa joissa ei ole omaa vahvuutta linsseissä.
Kokeilin ja kokeilin ja lopulta päädyin näihin. Uudet pokat ovat suuremmat kuin entiseni ja vaativat vähän totuttelua, mutta niillä näkee selvästi, joten sen suhteen ei ole valittamista. Näissä on sellainen takuu että kolmen kuukauden sisällä saa vaihtaa lasit toisiin jos ei tykkää kehyksistä tai ei muuten ole tyytyväinen laseihin.
Nyt ei muuta kuin monta sataa euroa köyhempänä totuttelen uusiin laseihin.

Ja huomenna on sitten ne ohjelmassa ne ristiäiset!

7 kommenttia:

 1. Nuo on todella hyvännäköiset kehykset!
  Oikein mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Pitää vain totuttautua siihen että linssit ovat suuremmat kuin edellisissä laseissa.

  VastaaPoista
 3. Kivat silmälasit! Punainen on niin piristävä väri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tykkään väristä, mutta voihan olla että siihen kyllästyy nopeammin kuin johonkin neutraalimpaan. Toivottavasti ei!!!

   Poista
 4. No wow!! Nyt on kyllä niin mageet lukulasit että oksat pois, eihän noita halua ottaa päästään edes pois! Kivaa ja käytännöllistä piristettä arkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirteät ovat ja enhän minä niitä otakaan pois kuin nukkuessa ja suihkussa!!

   Poista