lauantai 31. elokuuta 2013

MUUTTO
Lauantaiaamua! Täällä herätty kauniiseen aamuun ja lämpötila huitelee 15 asteessa eli ihan mukavaa syyskesän keliä. Mieheni lopettaa kuukauden päästä työnteon täällä Tampereella ja ollaan ruvettu asunnon tyhjennystä pikkuhiljaa tekemään. Vielä täältä kuitenkin löytyy sänky, sohva ja pikku pöytä. Telkkari on juuri lähdössä autoon ja huomenna matkaa osa tavaroista pohjoiseen tyttären luokse. Onneksi kyseessä ei ole suuremmasta asunnosta kuin yksiöstä, joten huonekaluja ei kovin paljoa ole. Parin viikon päästä pitää sitten vielä saada kahden hengen sohva mahtumaan automme sisälle (pitäisi onnistua) ja sänky on laitettava tavaratelineelle. Toivottavasti silloin on poutasää! Nämä viedään sitten mökille astioiden ym. pikkusälän lisäksi. Sitten on enää loppusiivous ja sitten sanotaan hei hei! Tampereelle jossa viime vuosina on tullut käytyä aina silloin tällöin.

oooooo

Mökiltä toin  viikolla pari kukkasta kotiin kun vielä kukkivat niin kauniisti. Ollaan  kaupungissa nyt enemmän joten halusin jotain piristystä sinnekin. En tiedä miten pelargoniat viihtyvät meidän melko lämpimässä kerrostaloasunnossa, mutta yritetään ainakin saada ne pysymään hengissä edes jonkin aikaa. Krysanteemi sai paikan parvekkeelta, joka onkin ollut koko kesän aika ankean näköinen.

oooooo

Kaunista viikonloppua kaikille ja kiitos kommenteista!

 

9 kommenttia:

 1. Tampere, ihana paikka, vanha kotikaupunkini myös :-)

  Tsemppiä muutto touhulle! :-)

  Ja iloa viikonloppuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en tunne Tamperetta vielä kovin hyvin ja nyt tämän jälkeen tänne ei enää varmaan tulla kovinkaan usein. Tänään käytiin syömässä mustaa makkaraa Tammelan torilla ja illalla Plevnassa ottamassa yhdet ennen elokuviin menoa. Huomenna alkaa matka kohti Kolaria. Ajoa n. 800km!

   Poista
 2. On varmasti ihana näky, kun matkustatte sänky katolla...:)

  VastaaPoista
 3. Oikein hyvää muuttopuuhastelua teille. Kotikaupunkini ja työnantajani on Tampere. Tuttu ja turvallinen, vaikka nykyisin asustankin lähikunnassa. Meillä tehtiin juuri lattiaremppaa, blogailen aiheesta kunhan ennätän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on kyseessä vain "pikku muutto" joten sen pitäisi sujua sutjakkaasti. Muista sitten laittaa lupaamasi bloggaus!

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Mukavia muutto "puuhia" ja oikein ihanaa syyskuun alkua :))

  VastaaPoista