torstai 8. elokuuta 2013

Mustikkaa!

Tänään oli lämmin päivä ja minulla vapaapäivä töistä joten lähdimme mustikkaan. Täällä on ollut tosi kuiva kesä ja mustikat olivat ehkä vähän pienempiä kuin normaalisti. Emme löytäneet oikein hyvää paikkaa, mutta muutama litra saatiin kahteen pekkaan poimittua.Leivoin mustikkapiirakkaa pullataikinapohjalla ja jäihän mustikoita vielä hiukan pakkaseenkin ja myös pikku kulhollinen aamupuuron päälle laitettavaksi. Nyt vastaleivotun piirakan tuoksu täyttää tuvan ja maistoimme jo palaset.  Iltalaivalla tulee tyttären perhe tänne ja jos eivät ole aivan rättiväsyneitä pitkästä matkasta niin saavat iltapalan "jälkiruoaksi" mustikkapiirakkaa. Ylihuomenna on vuorossa suvun nuorimman ristiäiset!

Pientä sateenropinaa kuunnellessa toivotan uudet lukijat tervetulleiksi !

 

4 kommenttia:

 1. Voi miten herkullinen piirakka!!!
  Oikein ihanaa viikonloppua teille :)

  VastaaPoista
 2. Nam nam nam mustikat, kesän herkkua ♡

  VastaaPoista
 3. Oi nam nam! Sä et usko kuinka minulla on ikävä suomalaista mustikkaa ja mustikkapiirakkaa... Vesi oikein herahti kielelle :-)

  Hyvää loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 4. Herkullinen piirakka. Minä sain tänään siskoni puutarhasta punaherukoita ja mustaherukoita ja veljeltäni iiison kurpitsan. Mukava, että muistavat ilman puutarhaa olevan siskonsa.

  VastaaPoista