torstai 25. heinäkuuta 2013

Maarianhamina

Vaikka Maarianhaminan Sjödagar, Meripäivät jo menivät, on vierassatamassa aika ahdasta.


Toinen toistaan upeampia veneitä. Näkyi joukossa muutama vaatimattomampikin, mutta enimmäkseen näitä luksusveneitä.

Pienimmät merimiehet ottivat rennosti iltapäivänokoset laiturilla kaiken hälinän keskellä. Ja pelastusliivit tietysti päällä nukkuessakin!

Laivakoira piti vahtia kannella asianmukaisesti varustettuna sekin.

Lapset keksivät aina tekemistä ja tämä on hyvää harjoittelua tuleville purjehtijoille.


Slemmernin toisella rannalla näkyy yksi uusista asuinalueista josta on loistava näköala satamaan ja kaupungin keskustaan.

Näin merellisissä tunnelmissa minä, maakrapu kiertelin Itäsatamaa töiden jälkeen kuin turisti konsanaan. Lämmin, miltei helteinen ilma houkutteli veden äärelle.

5 kommenttia:

 1. Komeita paatteja!
  Itse en kyllä ole mikään merenkävijä...en tiedä mistä johtuu, mutta en tykkään olla veneessä...Tai no meidän soutupaatti nyt menee, mutta, kun mennään kauemmas rannasta ja jos alan ajattelemaan miten syvää on voin melkein huonosti...suoraan sanoen PELKÄÄN...:)

  VastaaPoista
 2. Ihania retkikohteita sinulla on ollut sekä vapaapäivänä että töiden jälkeen. Vesi tekee olon vilpoisaksi vaikka ei kävisikään uimassa. Kaunista!

  VastaaPoista
 3. Hyvät ja raikkaat kuvat. Merellistä maisemaa on mukava katsella.

  VastaaPoista
 4. Teillä on ollut siellä viime aikoina kyllä niin kovat tuuletkin (sesongin lisäksi), että ei ihme, että hyvä satamapaikka on täyttynyt. Vai jokos ne on helpottaneet?

  VastaaPoista
 5. Melkein kuin meidän rannasta kun tossa sadan metrin päässä on vierasvenesatama :) ihanaa meritunnelmaa. Aurinkoa viikonloppuusi.

  VastaaPoista