maanantai 1. heinäkuuta 2013

Kesäpuuhaa
Tänään oli aika jatkaa pari päivää sitten aloitettua mattojen pesua. Ilma oli sopivan tuulinen ja myös aurinkoinen. Vaatteita sai kyllä olla päällä reilusti kun sää ei ollut kovin lämpöinen, varsinkin kun painepesurilla mattoja pestessä ei tule edes hiki. Tässä pesutavassa ei ole sitä entisaikojen matonpesulaiturien tunnelmaa, mutta puhdasta tulee paljon helpommalla.
Terassillamme pesää pitävät pääskyset taisivat vähän häiriintyä syntyneestä metelistä, mutta heti pesurin sammutettuani huomasin niiden lentävän vauhdilla pesäänsä, joten ainakaan niin paljon eivät säikähtäneet että olisivat poikasensa hylänneet.

OIKEIN LEPPOISAA VIIKKOA KAIKILLE JA HYVIÄ LOMAILUILMOJA NIILLE JOILLA LOMA ON!

4 kommenttia:

 1. Meillä tuo on vielä edessä, mutta ajattelin josko pesisi oikein harjalla...:)

  VastaaPoista
 2. mie ihan perinteisellä tyylillä hinkkasin hiki hatussa :) meidän mattopesupaikalla on onneksi sellanen mankeli millä saa enimmät vedet pois, mutta nyt on niin kosteaa, etteivät meinaa kuivua ollenkaan.

  pääskynen on niin kaunis lintu !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi matonpesupaikoille ilmestynyt mankeli on varmaan loistokeksintö. Minä jouduin jaloilla "tramppaamaan" mattoa kuivemmaksi eivätkä vielä ole kuivia joten yöksi nostin ne katon alle.
   Pääskysten puuhia on mukava seurata, mutta sotkevat kyllä kiitettävästi :)

   Poista