keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

12 vuotta!

Bella täyttää tänään 12 vuotta ja juhlimme häntä jo eilen kauniissa, aurinkoisessa säässä. Kakun oli hevostyttö äitinsä kanssa valmistanut ja hyvältä maistui.

Tässä sankari availee lahjojaan.


Kovasta merenkäynnistä huolimatta lapset uskaltautuivat uimaan kuten niin usein aikaisemminkin. Tällä kertaa tuli valitettavasti vaaratilanne kun yhdelle uimareista tuli vaikeuksia päästä takaisin laiturille. Onneksi apu oli lähellä eikä pahempaa päässyt tapahtumaan. Nyt tuli joka tapauksessa todettua että aallot voivat täällä koti-Suomessakin olla vaarallisia.


Tytöt saivat samanlaiset housut ja esittelevät niitä onnellisina.

Pääskysillä työ jatkuu kun kolme jo suurta poikasta odottaa vielä pesässä ruokaa. Kohta varmaan lähtevät lentoon nekin. Lentoon (tai autoon ja laivaan) lähtivät myös lapsenlapset vanhempineen ja suunnistivat kohti toisia isovanhempia Itävaltaan, josta tulevat vielä kotimatkallaan tänne meille kun vietetään suvun nuorimman ristiäisiä elokuussa.

Meillä sataa ja hyvä niin!

6 kommenttia:

 1. Ihana kakku ja ihana Bella, paljon onnea ja kaikkea hyvää 12-vuotiaalle. Sadetta toivon tännekin, puutarhaletkun jatkeena ei ole kovin mukaa seistä.

  VastaaPoista
 2. Onnea Bellalle!!!
  Teillä on siellä niin upean näköistä, että...kaipaan niin meren tyrkyviä aaltoja, meidän kotilahdella tuulee usein, mutta ei täällä ole sitä oikeaa avomeren tuntua, josta niin useasti sai purjehduskesinä nauttia :)
  Sadetta kaipaillaan tännekin.

  VastaaPoista
 3. Meri on kaunis, mutta voimakas ja vähän pelottavakin... mutta meren äärellä on niin ihana asustaa! Onneksi kaikki päätyi hyvin ja Oikein Paljon Onnea Synttärisankarille :))

  VastaaPoista
 4. Oikein paljon ONNEA synttärisankarille.Niin kaunis merimaisema.♥

  VastaaPoista
 5. Onnea heppa tytölle!
  Onneksi ei käynyt kuinkaan, vaaratilanteesta huolimatta.

  VastaaPoista
 6. Onnea synttärisankarille.
  Kesä on kivaa aikaa lapsillekin, saa pullikoida vedessä ja nauttia auringosta

  VastaaPoista