keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Metsässä ja pihalla

Lämmin sää jatkuu, jippii, ja innostuin kokeilemaan uuden kameran käyttöä. Kuvasin omalla mökkipihalla ja lähimetsässä. Kummasti sitä kuvattavaa löytyy kun rupeaa katsomaan "sillä silmällä" Keskimmäisessä kuvassa on Diana-niminen kesäkukka jonka olen nähnyt ensimmäistä kertaa tänä kesänä ja joka mielestäni on aivan valloittava pienine roosanvärisine pikkukukkineen. Yllä vasemmalla tervakukkia ja niiden alapuolella kurjenpolvi jonka alun olen ottanut muutama vuosi sitten Brändöstä, Ahvenanmaan saaristosta jossa se kasvaa luonnonvaraisena.

Tässä kukkia metsästä. Vihreää, keltaista ja valkoista. Perhonenkin eksyi kuvaan, mutta näkyy aika pienenä vasemmalla ylhäällä. Tottumattomana en ollut tarpeeksi nopea kuvan ottoon ja se lensi tiehensä liian pian.

Kuivassa kivikkoryhmässä pihalla viihtyvät maksaruohot ja mehitähdet ja ne ovatkin kiitollisia kun eivät vaadi juurikaan hoitamista. Hyvin kasvaa myös humala vuosi vuoden jälkeen, mutta siinä on jotain tautia kun aina alkukesästä on niin kaunis ja vihreä, mutta sitten myöhemmin rupevat lehdet ruskistumaan ja käpristyvät. Ainakaan mäntysuopapesusta ei ole apua ollut.

Lomailu jatkuu kauniin kesäsään merkeissä!

5 kommenttia:

 1. Hienot kollaasit ja kauniita yksityskohtia!

  VastaaPoista
 2. Kauniit kollaasit kesästä.

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvia! Varo vaan: kohta olet ihan koukussa uuteen kameraasi.

  VastaaPoista
 4. Jo vain kaunista kuvantaa olet saanut uuden kameran kanssa. Upeita kollaasi asetelmia.

  VastaaPoista
 5. ♥ aivan ihastuttavia kuvia olet ottanut! Ja kauniita kukkia sinulla! Mukavaa päivää!

  VastaaPoista