torstai 6. kesäkuuta 2013

Canon


Mieheni osti minulle (ehkä vähän itselleenkin ;) ) tällaisen ihanuuden! Olen jo jonkin aikaa ollut tosi innostunut valokuvaamisesta ja kuvat olen pääasiassa ottanut puhelimella eikä niissäkään kuvissa pahemmin vikaa ole, mutta kun ei pysty zoomaamaan, niin pitää aina päästä aika lähelle kuvauskohdetta ja se ei aina ole niin helppoa. Nyt pitäisi olla kaikki edellytykset hienojen kuvien ottamiseen, paitsi että pitäisi ensin syventyä käyttöohjeisiin ja kuvaamisen harjoitteluun! Kohta ollaan lähdössä pienelle matkalle joten siellä tätä uutta lelua saa sitten kokeilla.

Min man köpte en härlig gåva åt mig (kanske lite åt sig själv också ;). Jag har redan en längre tid varit intresserad av fotografering och de flesta av foton har jag tagit med telefonens kamera. Man har bara inte kunnat zoma så mycket med telefonen utan man har behövt komma ganska nära det man fotar och det är inte alla gånger så lätt. Nu borde man ha alla förutsättningar för att lyckas med bilder, bara man har ork och tålamod att bekanta sig med bruksanvisningar och sedan att träna  med kameran! Snart far vi på en liten resa och då har man tillfälle att använda den nya leksaken.

5 kommenttia:

 1. Upean kameran sait Onnea,hyviä kuvaushetkiä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On hieno, toivottavasti ei liian monimutkainen käyttää!

   Poista
 2. jee onnea uudella kameralle ! kivoja hetkiä tulee taatusti riittämään :)

  VastaaPoista
 3. Sormet jo syyhyää päästä sitä kokeilemaan, mutta odotan että mies tulee matkatöistä kotiin niin voidaan yhdessä tutkia kameraa ja sitten ei kun kuvaamaan!

  VastaaPoista
 4. ♥ onneksi olkoon! Mukavaa viikonloppua!♥

  VastaaPoista