keskiviikko 5. kesäkuuta 2013


Aamu valkeni pilvisenä, harmaana ja lämpötila oli kymmenen asteen paikkeilla. Keskipäivällä aurinko tuli esiin ja lämmitti ilman mukavasti. Ajelin mökille ja viime päivien sateiden ansiosta luonto tuntui suorastaan kaatuvan päälle mökkipihalla. Nurmikko oli kasvanut pitkäksi ja niinpä ryhdyin mielipuuhaani, ruohon leikkuuseen. Matkalla mökille poimin luonnon kukkia ja ne saivat paikan rappusilta. Kauanhan ne eivät kestä, mutta ihania ovat. Siitepölyä oli kertynyt keltaiseksi matoksi kaikkien pihan pintojen päälle. Ihana kesä!!!

Morgonen var molnig, grå och det var bara runt tio grader varmt. I mitten på dagen kom solen fram och värmde härligt. Jag åkte till stugan och tack vare regnet de senaste dagar, kändes det som allt grönt skulle hoppa på mig då jag stod på gården. Gräsmattan var lång så jag fick börja med gräsklippningen, vilket jag tycker är lika roligt varje gång. På vägen till stugan plockade jag lite naturblommor och de fick en plats på trappan. De håller inte länge, men de är så vackra. På alla bord och stolar fanns det en gul beläggning av pollen. Härlig sommar!!!

8 kommenttia:

 1. Kaunista on ja kesä edessä. Mukava on nauttia auringosta, kukista ja kesäfiiliksestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä aika vuodesta on parasta kun kesä on vielä edessä.

   Poista
 2. Kauniit kesäkuvat :)
  Meillekin tuli vihdoin ja viimein kesä!
  Ihanaa!!! Nautitaan lämmöstä ja auringosta!
  Mukavaa torstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ahvenanmaalla taas on lämpötila laskenut, mutta mantereella hikoillaan edelleen. Kai se lämpö vielä tännekin palaa.

   Poista
 3. Kauniita kesäkukkia,nyt nautitaan kesästä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnossa villinä kasvavat kukat ovat niitä kauneimpia!

   Poista
 4. Kauniita nuo valkoiset kukat tuossa maljakossa!
  Mikä niiden nimi mahtaa olla...huonosti on jäänyt kouluajoilta mieleen : )
  Siitepölyä on kyllä ollut valtavasti. Justiinsa pari päivää sitten taas
  suihkutin meidän terassit puhtaaksi - toivottavasti nyt olisi jo pahimmat
  pölytysajat takanapäin.

  Aurinkoisia kesäpäiviä teille : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koiranputkiahan ne ovat ja tosi ihania, vaikka aina sanotaan että "joku kasvaa koiranputkia" ja siitä saa sen käsityksen että ne olisivat jotenkin rikkaruohojakin huonompia! Toivotaan tosiaan että keltaiset peitteet jo olisivat tältä kesältä ohi! Aurinkoa ja leppoisaa oloa teillekin!

   Poista