perjantai 24. toukokuuta 2013

Mukava ilta - En trevlig kväll

Eilen illalla istuttiin iltaa työkaverien kanssa Maarianhaminan länsisatamassa olevassa ÅSS Segelpaviljongissa. Rakennus on Lars Sonckin suunnittelema ja tosi upea sekä ulkoa että sisältä.

I går kväll var jag ute med mina arbetskompisar. Vi hade en trevlig kväll i ÅSS Segelpaviljongen i Mariehamns västra hamn. Byggnaden är ritad av Lars Sonck och den är väldigt fin både utifrån och inuti.

Ilma oli melkoisen harmaa ja kynttilät sopivat oikein hyvin illan tunnelmaan.

Vädret var grått så det passade bra med levande ljus.


Ikkunasta pystyi katselemaan ohiajavia veneitä ja muutama purjevenekin oli jo laiturissa.
Genom fönstren kunde man titta på båtar och några segelbåtar låg redan vid bryggan.

Myös museolaiva Pommern näkyy ravintolan ikkunasta.

Museifartyget Pommern syns också från fönstret.
 


Ruoka oli erittäin maukasta, samoin juoma.

Maten var mycket god, likaså drycken.

Jos ilta olisi ollut lämmin niin olisimme istuneet suurella terassilla, mutta kolean sään vuoksi pysyttelimme sisätiloissa.

Om det hade varit en varm kväll kunde vi ha suttit på den stora terassen, men nu var det så svalt att vi ville sitta inomhus.

ÅSS:n kotisivut: www.paviljongen.ax
ÅSS:n hemsidor:www.paviljongen.ax
 

4 kommenttia:

 1. Voi nyt iski kaipuu: niin tuttu paikka meille; jokaisen keskikesän purjehduksemme tärkeä etappi, jossa on aina tuntunut siltä, että nyt ollaan kyllä jo tosi kaukana. Ihan hassua katsoa noita kuvia, missä laiturit ovat ihan 'tyhjänä'. Sielläkin on siis joskus rauhallista ;) !! Ja pienet optarit treenailemassa... Voi haikeutta, nyt ei päästä sinne.

  VastaaPoista
 2. Varmaan on teille tuttu kun purjehdusta harrastatte. Täällä on "aina" rauhallista, paitsi juhannuksesta neljä viikkoa eteenpäin kun turistit ovat täällä. Nyt on luokkaretkeläisiä jonkun verran ja tietysti koko kesä on hiukan vilkkaampaa kuin talvi jolloin tämä saari on melkein horroksessa.
  Tänne kannattaa kyllä tulla omalla autollakin, sillä täällä on paljon muutakin nähtävää kuin satamien lähitienoot!

  VastaaPoista
 3. Hieno paikka, mukava istuskella meren äärellä.

  VastaaPoista
 4. Ihana paikka!
  En ole käynyt milloinkaan Maarianhaminassa, mutta halausin vielä tutustua sekä Maarianhaminaan että tuohon palviljonkiin.

  VastaaPoista