sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Viikko 14 - Vecka 14

Tähän viikkoon on mahtunut monenlaista: töitä, ystävien vierailua, lasten ja lapsenlasten sekä vävypojan vierailuja. Siis aika tapahtumarikas viikko. Nämä kevään kukkaset kuvasin työmatkallani lauantai-aamuna.
Det har hänt mycket under veckan: jobb, vänner, barnen, barnbarnen och ena svärsonen på besök. Så det har varit en händelserik vecka. På lördagmorgonen då jag var på väg till jobbet fotade ja vackra vårblommor.

Nuorin lapsenlapsista oli myös ensi vierailulla mummin ja vaarin luona ja hänelle yritettiin keksiä sopivaa nimeä, mikä ei tunnukaan helpolta tehtävältä.
Yngsta barnbarnet var också första gången på besök hos mummi och vaari och vi försökte hitta ett passligt namn för honom, vilket inte är så lätt.

Vanhimman tyttären vierailu jäi tällä kertaa kovin lyhyeksi ja olisimme halunneet pitää hänet vähän kauemmin luonamme. Kesällä tavataan seuraavan kerran onneksi ja silloin mukana on toivon mukaan koko perhe.
Vår äldre dottern kunde inte stanna längre hos oss och vi skulle gärna ha haft henne lite längre hos oss. Nästa gång träffas vi på sommaren och då har hon förhoppningsvis hela familjen med sig.

Ensi viikonloppuna on tarkoitus "muuttaa" mökille kesäksi ja sitä odotellaan innolla!
På nästa helg planerar vi att "flytta" till stugan över sommaren och det har vi redan väntat!

9 kommenttia:

 1. din dotter är en otrolig kopia på dig,man vet nog inte vem som äe vem

  VastaaPoista
 2. Kyllä se no mukavaa kun lapset ja lapsenlapset käyvät vierailulla,mullekin tulee tänään lapsenlapi yö kylään.Niin pirtsakka vauva siellä kuvassa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mukavaa kun tulevat. Kesälomalla yleensä ovat vähän pidemmän aikaa kanssamme mökillä. Viime kesänä oli kaksi tyttöä ja kaksi poikaa kanssamme ja hyvin meni. Tänä kesänä luultavasti sama määrä, kun viides on ihan juuri syntynyt niin ehkä hän ei vielä tule yökylään tänä kesänä.

   Poista
 3. Suloinen pikkuinen kuvassa...:)

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka suloinen pieni kullanmurunen sinulla on kylässä. Oikea nimikin varmasti löytyy, kun on läheisiä sitä yhdessä kuulostelemassa.

  Oikein innolla odotan mökkikuulumisianne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olisin jo löytänyt nimiä vaikka kuinka monta, mutta lapsen äiti(tyttäremme) ei löydä mieleistään ihan helpolla :)
   Mökkeilystä tulee kesällä kirjoiteltua jatkuvasti, mutta muutakin varmaan mukaan mahtuu.

   Poista
 5. ♥ oi,mikä hurmaava nykerönenä! ja tytärkin näyttää kauniilta.

  VastaaPoista