tiistai 19. maaliskuuta 2013

Pääsiäinen lähestyy - Påsken närmar sigPääsiäisen lähestymisen huomaa jo kaupunkikuvasta. Viikon päästähän se jo on ja ehkä olisi viisasta laittaa pääsiäisjuttuja esille jo nyt kun se kuitenkin on niin lyhyt aika kun niitä sitten pidetään. Tänä vuonna olemme kuitenkin osan pääsiäisestä poissa kotoa ja luulen ettei niin paljoa koristeita kotiin laiteta. Iloista ja keväistä mieltä nämä kaupungilta napatut kuvat tuovat.

Då man går på stan märker man tydligt att påsken närmar sig. Om en vecka är påsken nära och eftersom påsken inte är så lång borde man kanske ta fram lite påskpynt redan nu så att man hinner njuta av dem. I år är vi inte hemma hela påsken så det blir inte så mycket påskfirandet  hos oss.  Man får lite vår-och påskstämning då man tittar på foton som jag tog på stan.

6 kommenttia:

 1. ♥ välillä koristelee enemmän välillä vähemmän..Mukavaa pääsiäisen odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavia keväisiä päiviä sinullekin!

   Poista
 2. Ihanan lumetonta teillä on jo. Ja mukavasti pääsisäiskoristeita esillä eri puotin edustoilla. Niin keväistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvat olivat keskikaupungilta napattuja, mutta kävimme mökillä pari päivää sitten ja siellä kyllä lunta piisaa vielä! Sulaisipa pian pois!

   Poista
 3. Onpas ihanat pääsiäsitunnelmat, meillä ruohokin vielä istuttamatta, kääk :)

  VastaaPoista
 4. Todellakin, se on kohta täällä. Onneksi pääsiäinen on sellainen kevyempi vuodenajanjuhla, kuin esim. joulu. Jonain vuotena voi riittää vähempikin, kuten nuo ihanat napsimasi kuvat.
  Mekin ollaan lähes koko pääsiäinen reissussa, joten enpä taida edes sitä perinteistä ruohoa kasvattaa. Pikku ripaus keltaista saapui kotiin ja sillä mennään.

  VastaaPoista