tiistai 5. maaliskuuta 2013

Kaappi - Skåpet

Eräs blogini lukija pyysi laittamaan tänne lisää kuvia keittiömme astiakapista.
En läsare till min blogg ville se flera bilder om vårt köksskåp.

Kaapin iästä ei ole tietoa. Löysin sen Paraisilta kirpputorilta kauan aikaa sitten.  Ylä-ja alaosa eivät luultavasti alkujaan kuuluneet yhteen ja ne oli maalattu eri värisiksi. Kun näin kaapin tiesin heti minkä väriseksi sen haluan ja niin siitä tuli viininpunainen.
Jag vet inte hur gammalt skåpet är. Jag hittade det i Pargas för länge sedan. Skåpets delar var målade med olika färger och troligen hörde inte skåpets delar ihop från början. Då jag såg skåpet visste jag genast vilken färg vi skulle måla skåpet med och så blev det vinrött.


Yläkaappiin mahtuu monta lasia.
Det ryms många glas i övre skåpet.Kaapissa on myös kaksi laatikkoa.
Det finns också två lådor i skåpet.


Kaappi oli tosi edullinen kun sen ostimme. Se maksoi ainoastaan 450 markkaa! Jos saisin pitää ainoastaan yhden kotimme huonekaluista, luulen että valitsisin tämän kaapin.
Skåpet var mycket billigt då vi köpte det. Det kostade bara 450 mark! Om jag fick behålla bara en utav våra möbler, tror jag att jag skulle välja detta skåp.

Mukavaa tiistai-iltaa!
Ha en trevlig tisdagskväll!
Blogini uusille lukijoille sanon: tervetuloa Saraheinä ja Periferian Riikka!

4 kommenttia:

 1. Nätti kaappi ja hieno tuo vihreä lasi.

  VastaaPoista
 2. Ihana kaappi ja tuo väri on todella oikea kaappiin...luulin ensin, että on alkuperäinen.
  Mukavaa ja aurinkoista keskiviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Lapsuuskodissani oli hieman samanlainen astiakaappi, tammea ja lasiovet keskellä ja sivukaappien yläovissa. Kaappi oli korkeampi kuin omasi.
  Kannatti ostaa, hieno kaappi.

  VastaaPoista
 4. Aivan IHANA kaappi! Vaikka on malliltaan hieman erilainen, muistuttaa muuten tyyliltään kaappia jonka isoisoisäni aikoinaan teki. Ihania aarteita tuollaiset vanhat huonekalut :-)

  t. Katja

  VastaaPoista