sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Kolmas helmikuuta - Tredje februariOlimme kaupunkikävelyllä aamupäivällä. Ilma oli aurinkoinen, keväinen ja sen verran oli pakkasta että oli kuivaa. Kävelimme Itäsatamassa ja katselimme kun ihmisiä oli jäällä luistelemassa, kävelemässä ja jopa pari autoa näkyi siellä ajamassa. Minä olen niin arka menemään jäälle, että pysyttelin rannalla ja nappailin kuvia kännykälläni. Ihanaa kun alkaa tulla kevät!

Vi var på en promenad i stan på förmiddagen. Det var soligt väder och några minusgrader så det var torrt. Vi gick i Östra hamnen och såg hur folk gick på isen eller åkte skridskor, även några bilar syntes där. Jag är så rädd att gå på isen så jag stannade på stranden och tog många foton med min mobiltelefon. Härligt med våren som är på kommande!

4 kommenttia:

 1. Niin on tutunoloista.
  Muutamia kertoja olemme purkkarimme noihin maisemiin kiinnittänyt. Albauksella on tytär usein seilannut. Muutama vuosi sitten uusivuosi vaihtui samaisissa maisemissa ja pääsin silloin ensimmäistä kertaa näkemään livenä talvimaisemat kotinurkillasi - oli kaunista.
  Mutta, voi tuota pientä keltaista purkkaria. Onpa sillä surkea olo jäissä, jollei sitten satu olemaan terästä.

  VastaaPoista
 2. Ihania rantakuvia. Teillä on jo niin keväisen näköistä kun lumikin on alkanut sulaa.

  VastaaPoista
 3. Vaikka kuvat ovat talvisia, jotenkin niistä aistii jo kevään...:)

  VastaaPoista
 4. Meri on nyt kiinni. Kauniita talvikuvia kuvia merestä ja sen rannalta.

  VastaaPoista