lauantai 5. tammikuuta 2013

Vihreää - Grönt

Sain jouluna ihanan kukka-asetelman jossa joulutähden ja pikkuisen tontun lisäksi oli nämä kaksi viherkasvia. Nyt kun joulusta ei enää ole mitään näkyvää meillä esillä, istutin viherkasvit omiin purkkeihin. Ovat niin kauniita ja tuovat keväistä tunnelmaa kotiin. Toivottavasti saan ne pysymään hengissä.
Till julen fick jag en härlig blomkruka med en julstjärna, liten tomte och två gröna växter. Nu har jag städat bort julen och planterade gröna växterna i egna krukor. De är så fina och man får en vårstämmning i hemmet. Jag hoppas de börjar trivas.


Mukavaa lauantaita!
Ha en trevlig lördag!

11 kommenttia:

 1. Kivasti jouluasetelmista saa viherkasveja,jos vaan kehtaa niitä istutella uudestaan.Kauniit kasvit saitkin ja toivottavasti ne pysyvät hengissä.

  Nyt kaipaa kyllä jo vihreää.Onneksi ollaan jo kevääseen päin menossa.

  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vihreää ja keväistä haluaa kotiin!

   Poista
 2. Toivottavasti saat pysymään nuo hengissä...tuollaista, kuin alemmassa kuvassa on, olen yrittänyt pitää kesästä alkaen hengissä, mutta taitaa väkisin kuolla...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla kanssa on ollut jo aikaisemmin sama kasvi ja se kuoli. En tiedä tarvitseeko se paljon tai vähän kastelua.

   Poista
 3. Mukavaa lauantaita sinnekin!
  Minäkin muuntelen joulukukka-asetelmia muutenkin aina vähän omemman näköisisksi ja kivahan se on, jos niistä jää iloa vielä pitemmäksikin aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on kiva jos joulukukkien lisäksi saisi pitkäaikaisemmankin viherkasvin viihtymään. Saa nähdä!

   Poista
 4. Hej på dig!!! Olipa tosikiva yllätys kuulla äännesi Turku Radiossa!!!! Olin mökillä Kemiössä, yksikseni, kun sinua haastateltiin!
  Katselin tuossa aiempia postauksiasi, missäa tyttäresi poseeraavat, ja minun päähäni ei mahdu nyt tämä: kuinka sinä voit olla nuorempi - ainakin näöltäsi, kuin tyttäresi (etkö sinä ole heidän äiti, jos he ovat sinun tyttäriäsi???)??? No voi apua! Toivottavasti eivat tyttäresi lue tätä: en tietenkään tarkoita, että lapsesi olisivat vanhan näköisiä, ei, ei! Mutta sinä...eikö sinun kuuluisi noin niin kuin äitinä, olla heitä vanhempi???

  Bloggaaminen on nyt jäissä ainakin jonkin aikaa. Kone delasi, ja nyt istun nuorimmaisen tyttäreni vanhalla louskulla, jossa ei tietenkään ole minun valokuviakaan, enka oikein osaa käyttääkään tätä lättyä.

  Juu, ei. Olen juuri tullut töistä, ja nyt olen ansainnut olusen jos toisenkin. Ja vaikka en olisi ansainnut ensimmäistäkääm - juon silti!

  Hyvää vuodenjatkoa!
  -Pia-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Pia! En itse onnistunut haastattelua kuulemaan kun olin juuri silloin aamuvuorossa töissä. Haastattelu tuli ihan yllättäen, enkä ollut siihen mitenkään valmistautunut. Oli ehkä hyväkin niin ei ehtinyt hermoilla :)
   Jos näkisit meidät luonnossa niin ei sinulla olisi mitään vaikeuksia tietää kuka on vanhempaa ja ketkä nuorempaa sukupolvea!
   Toivottavasti saat pian koneesi kuntoon että voit taas kirjoittaa blogiasi!

   Poista
 5. Nuo viuhkamaiset viherkasvit ovat kauniita, en muista nimeä.
  Lankaköynnökset ovat kivoja myös, en saanut itselläni talvehtimaan. Muutama päivä sitten heitin roskiin. Voi olla, että ostan toukokuussa uuden, on se sen verran hyvän näköinen kun on kunnolla elossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko sen nimi lankaköynnös? Se on todella mukavan näköinen, saa sitten nähdä miten viihtyy! Itse olen kanssa yhden aikaisemmin heittänyt pois kun ei onnistunut.

   Poista
 6. Kuule, ihan samalta näytät tuossa kuvassa kuin silloinkin, luonnossa!!!
  Joo, se haastattelu oli tosi luontevaa ja jämäkkää asiaa rennolla tavalla!

  VastaaPoista