perjantai 4. tammikuuta 2013

Rumia kuvia - Fula bilder

Kun joulukuusi alkaa näyttää tällaiselta, on aika ajatella sen pois heittämistä. Mutta kerrostalossa se ei ole niin yksinkertaista! Rappukäytävän kautta pois viemistä ei voi ajatellakaan, jos ei halua tehdä suursiivousta rapuissa.
Då julgranen börjar se ut så här, då är det dags att börja tänka att kasta ut den. Men om man bor i ett höghus är det inte så enkelt! Man kan inte ens tänka att ta den ut genom trappuppgången, om man inte vill storstäda trappan efter sig.

Pallot ja kynttilät on helppo ottaa alas kuusesta.
Bollar och ljus är det enkelt att ta ner.

Neulasia tietysti alkaa pikkuhiljaa kertyä lattialle.
Det barrar ordentligt så småningom.

Monta työkalua tarvitsin ennenkuin kaikki oksat oli karsittu ja laitettu jätesäkkiin.
Jag behövde flera redskap innan jag fick bort alla kvistar. Sedan stoppade jag dem i en sopsäck

Vihreä pöytä! Olisiko ensi vuonna muovikuusen aika? Mutta se oikean kuusen tuoksu on niin ihana!
Joku voi nyt ajatella että miksen vain heittänyt kuusta alas parvekkeelta, mutta silloin olisi pitänyt raahata se makuuhuoneen läpi ja neulasia olisi vielä enemmän joka paikassa ja niitä olisi vielä löytynyt seuraavan joulusiivouksen yhteydessä. Nyt viimeiset löytyvät juhannuksen maissa :)
Ett grönt bord! Skulle det vara dags att skaffa plastgran till nästa jul? Men äkta gran doftar så härligt!
Någon kan fråga varför jag inte bara kastade ner granen från balkongen, men då skulle jag ha behövt ta den genom sovrummet och den skulle ha barrat ännu mera. Då kanske man hade hitta barr ännu vid nästa julstädning, men nu kanske hittar man de sista vid midsommaren :)

2 kommenttia:

  1. No jopas on kuusella sulkasato!

    VastaaPoista
  2. Voi eiiiii! Meillä on tuo edessä huomenna, mutta otan riskin ja kannan ovesta pihalle. Onneksi ei ole rappukäytävää ;) Mies kyllä uhkaili heittää sen terdeltä alas. Saa nähdä kuinka käy... Tänään kuitenkin aion vielä ihailla kuusta paikoillaan, jos siihen ei koske (lue: kävele metriä lähempää ohi), niin se ei tiputa neulasiakaan ;)
    Ihanaa alkanutta vuotta sinnekin!

    VastaaPoista