torstai 17. tammikuuta 2013

Myssy - Mössa
Löysin Tallinnan-matkalla mieleiseni myssyn ja koska minun päähäni eivät myssyt yleensä sovi, niin ostin heti samantien kaksi kappaletta, harmaan ja rosan väriset. Katseltuani myssyn mallia totesin että eipä tuo olisi vaikea itsekään tehdä ja niinpä innostuin kutomaan punaisesta langasta saman mallisen myssyn. Nyt minulla on niitä sitten kolme kappaletta!

På vår resa till Tallinn hittade jag en mössa som jag tyckte om och eftersom den passade också ganska bra åt mig så köpte jag två på samma gång; en grå och en rosa. Då jag sedan hemma har tittat på mössan, tyckte jag att det inte kan vara så svårt att sticka en likadan och nu har jag ännu en likadan mössa: en röd!


Huomenna pääsen katsomaan millaiselta näyttää Viking Linen uusin laiva GRACE! Yritän ottaa sieltä muutamia kuvia ja laittaa tänne blogiinkin. Mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille!

I morgon får jag besöka Viking Lines nya GRACE! Jag försöker ta några foton där och visa här i bloggen.
Ha en trevlig veckoslut alla!

3 kommenttia:

 1. Wau!
  Joskus, kauan, kauna sitten kotiarkea siivitti täälläkin ompelu ja kutominen. Taidot ovat hiukan päässeet ruostumaan viime vuosina.
  Joulun alla aloitin tekemään kaulahuivia ja nyt kun katsoin myssykuviasi muistin, että tuolla se huivi lepää keskeneräisenä :)))
  Onnittelut ihanista myssyistä. Sinulleko ne tulevat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei täälläkään kyllä usein käsitöitä tehdä. Saan aina sellaisia "kohtauksia" että innostun tekemään jotain ja sitten menee pitkät ajat etten innostu mistään käsitöistä. Vielä on keskeneräisenä seinävaate/taulu jonka piti valmistua samaan aikaan mökkimme kanssa ja siinä valmistumisvuosikin on ommeltuna 1995!!, mutta ei taida kyllä koskaan se taulu tulla valmiiksi, enkä enää muista mihin sen olen edes laittanut.

   Poista
 2. Myssyt näyttävät kivoilta, mutta eivät sovi minunkaan päähäni.
  Odotellaan laivapostausta.
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista