torstai 27. joulukuuta 2012

Vielä vähän joulukuvia - Ännu lite julbilder

Vielä muutama jouluinen kuva kotoa. Kukkia (tyttären), tonttuja ja lastenlapsia uusissa kylpytakeissaan ja tytöt ihan muuten vaan. Tänne saatiin vesikeli ja lumet näyttävät sulavan ihan silmissä. Heti tuli keväinen tuntu!
Ännu några julbilder hemifrån. Blommor (dotterns), tomtar och barnbarn i sina nya badrockar och flickorna "vanligt" klädda. Vi fick plusgrader hit och snön smälter. Nu känns det genast som vår!

MUKAVAA VUODEN VIIMEISTÄ VIIKKOA!
HA EN TREVLIG SISTA VECKA PÅ ÅRET!

5 kommenttia:

 1. Iloa ja lystiä näyttää sielläkin olevan :)
  Täällä Itä-Uudellamaallakin satoi eilen vettä.
  Ei se tosin lumia pois ajanut, sen verran on viime päivinä pyryttänyt.
  Mukavia loppuvuoden hetkiä sinne päin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo lapsenlapset pohjoisesta ovat täällä joululomalla käymässä äidin ja isän kanssa. Ovat yötä mökillämme joka on vajaan 30km:n päässä kotoamme, mutta tapaamme melkein joka päivä ja tänä yönä lapset ovat yökylässä mummilla ja vaarilla!

   Poista
 2. Hei, löysin tänne juuri ja saaristoblogia pitää ehdottomasti jäädä seuraamaan! On tullut purjehdittua perheen kanssa Ahvenanmaalla ja Saaristomerellä monen monta vuotta, joten seudut ovat rakkaiden lomamuistojen täyteiset. Tervetuloa vastavierailulle Ytterön saarelle, jonne olemme nyt asettuneet rakentamaan omaa piilopaikkaa : )

  Pilvi
  www.villaidur.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Pilvi! Kiva saada sinut lukijaksi. Ytterön saari? Onko se Uudenkaupungin saaristossa? Pitääpä käydä kurkkaamassa sinun blogiasi kun ehdin!

   Poista
 3. Hei, löysin tänne sattumalta. Ja Sinullahan on täällä kiva blogi. Jäin lukijaksi;) Mukavia joulun ja uudenvuoden välipäiviä.

  VastaaPoista