tiistai 20. marraskuuta 2012

GuldvivaOlemme menossa viikonloppuna tyttövauvan ristiäisiin ja lahjan ostin ihanasta Maarianhaminan itäsatamassa olevasta GULDVIVA-nimisestä liikkeestä Itse lahjasta en voi kuvaa tänne laittaa ettei yllätys paljastuisi, mutta paketti ja pikkuinen kassikin ovat aika sööttejä.
Vi skall på dop på helgen och jag köpte dopgåvan på en härlig butik GULDVIVA,som ligger i Östra hamnen i Mariehamn. Jag kan inte visa smycken som jag köpte, men jag tycker att paketet och lilla påsen är väldigt fina. 
http://www.guldviva.com/site/

5 kommenttia:

 1. Mahtavaa löytää bloggaava isoäiti. Minäkin kuulun tähän onnelliseen poppooseen. Elämään mahtuu toki kaikkea muutakin ihanaa, koti ja sisustus, puutarha, koirat ja ihana työ sekä tietenkin luonnossa liikkuminen ja matkustaminen. Liityin innolla lukijaksesi, joten jään seuraamaan matkaasi. Mukavaa alkanutta viikkoa :)

  VastaaPoista
 2. Hei! Tosi kivaa että liityit lukijoideni joukkoon! Tämä blogimaailma taitaa tosiaan olla enemmän nuorempien juttu, mutta ollaan me vanhemmat sinnikkäästi mukana, on tämä niin kivaa puuhaa, että joka päivä olisi kiva saada jotain kirjoitettua tänne. Piipahdin minäkin sinun blogissasi ja hienolta se näyttää. Taidan minä vastavuoroisesti tulla sinun blogisi lukijaksi. Huomasin muuten tutun tapetin, tummansinisen Birger Kaipiaisen suunnitteleman "Kiurujen yön". Meillä oli se aikaisemmassa kodissamme eteisen seinällä. Ollaan yhteyksissä!

  VastaaPoista
 3. Niin söpö paketti ja kassi...voi kunpa näkisin paketin sisällön :) Varmasti jotakin ihanaa! Niin..minäkin olen bloggaava isoäiti, hauskaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitten voitaisiin perustaa mummu-kerho ;)))

   Poista
 4. Jo paketti niin kaunis, varmasti lahajkin...:)

  VastaaPoista