maanantai 3. syyskuuta 2012

Vesikatastrofi ? - Vattenkatastrof ?


Olin iltavuorossa ja iltapäivällä minulle soitettiin että talonmiehen pitäisi saada minulta lupa mennä asuntoomme, kun on sattunut vesivahinko! Annoin tietysti luvan, mutta hermostuin pahanpäiväisesti kun en ehtinyt puhelimessa kysellä tarkemmin mistä oikein on kyse. Yritin vielä soittaa numeroon josta puhelu tuli, mutta siihen ei saatu yhteyttä.  Hermoilin töissä kun työaikaa oli vielä viitisen tuntia jäljellä ja olisin heti halunnut lähteä kotiin. Sain onneksi tyttären kiinni ja hän meni katsomaan mitä talossamme tapahtui. Kaikki oli kuitenkin meidän kodissamme ennallaan, onneksi. En vieläkään tiedä mitä on talossa tapahtunut. Olin jo ehtinyt kuvitella näkeväni vettä tippuvia kattoja ja märkiä mattoja lattialla! Onneksi ei näin ollut käynyt.
Idag hade jag kvällstur på jobbet och jag fick ett samtal från vårt bostadshus. De ville att jag gav lov för dem att gå in i våran bostad för att det hade varit vattenläckage i huset. Jag hann inte fråga var i huset det var och eftersom jag ännu hade fem timmar kvar att jobba, blev jag riktigt nervös då jag inte visste vad som hade hänt. Tur var det att dottern kunde åka till oss och titta att allt var ok. Jag hade redan sett framför mina ögon hur det forssar vatten från taket eller från vattenkranarna, men allt var som det skall hos oss!

* Krisse *

5 kommenttia:

 1. Huu, vilken tur, att det inte hade hänt er lokal något! Vattenskador är nog det ett av det värsta.
  Nu skall jag i säng. Go´natt!
  -Pia-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, det var tur det. Natti, natti!

   Poista
 2. Olipa onni. Ne ovat kurjia ja työläitä juttuja.

  VastaaPoista
 3. Mitähän oikein oli tapahtunut...:)

  VastaaPoista
 4. No talo on rakennettu v. -68 ja meidän asunnon alapuolella olevaan asuntoon oli tullut jostain vettä. Löysivät sitten tutkimusten jälkeen vesijohdosta pienen pienen reiän josta vettä oli kuulemma jo jonkin aikaa pikkuhiljaa valunut sillä seurauksella että seinä oli kastunut. Nyt pitää sitten heidän asunnossa kuivatella ja remontoidakin varmaan jonkin verran. Ja tietysti tuo tietää sitä, että koko talossa on lähitulevaisuudessa alkamassa putkiremontti!!!

  VastaaPoista