tiistai 18. syyskuuta 2012

Kymmenen kuvaa kesään - Tio bilder till sommaren

Tämä näkymä aukeaa olohuoneemme ikkunasta. Pähkinäpensaan alla-blogi lähetti lukijoilleen haasteen, jossa valokuvataan joka kuukauden 16. päivä näkymä omasta ikkunasta. Kun kaikki 10 kuvaa on otettu, on taas kesä ja silloin kuvista tehdään kollaasi. Jännittävää nähdä miten kuvat muuttuvat vuodenaikojen vaihtuessa!
Här ser du utsikten från vårt vardagsrumsfönstret. Pähkinäpensaan alla-blogg skickade en utmaning åt sina läsare där man varje månad tar ett kort. I kortet ser man hur utsikten ändrar varje månad. Man tar kortet alltid från samma fönster. Då man har tagit alla 10 kort,är det sommar igen och då gör man en collage av dem. Det blir spännande att se hur bilderna ser ut vid olika årstider.

5 kommenttia:

 1. Kaunis ikkunanäkymä sinulla. Ei ole vielä yhtään syksyisen näköistä. Täällä Porin yläpuolella on jo aika syksyistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ei vielä kauhean syksyisen näköistä ole, joskin keltaisia lehtiä kyllä on jo ainakin koivuissa. Mietin otanko ikkunakuvan mökiltä vai kaupungista. Mökiltä olisi ehkä saanut hienomman kuvan, mutta sinne ei välttämättä aina tule mentyä talvella kuvaamaan, jos on paljon lunta. Omakin ikkunanäkymäsi oli tosi viehättävä.

   Poista
 2. Ihana näkymä tosiaan! Onpa kiva haaste! Joskus pitäisikin alkaa johonkin sellaiseen..

  VastaaPoista
 3. Kaunis näkymä olohuoneestasi. Ihana seurata noista puista vuodenaikojen vaihtumista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkukaupungin etuja on se, että vaikka asumme yhden kaupungin vilkasliikenteisimmän kadun varrella, niin luonto on kuitenkin lähellä!

   Poista