sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Lemströmin kanava - Lemströms kanalTänään oli aurinkoista, mutta tuulista. Kävimme Lemströmin kanavalla jossa pidettiin vuosittaiset kanavajuhlat. Väkeä oli tosi paljon. Myyntikojuissa myytiin sekä syötävää että käsitöitä ym. Ahvenanmaan pannukakkua täytyi meidänkin maistella ja ainahan se on yhtä hyvää. Pienimmille oli tarjolla poniratsastusta ja vähän isommat saivat kokeilla optimisti-jollilla purjehtimista.  Mukava koko perheen tapahtuma!
I dag var det soligt men blåsigt. Vi var till Lemströms kanal på Kanalkalas som ordnas varje år. Det fanns mycket folk där och man kunde köpa ett och annat både handarbeten, mat osv. Vi smakade på Ålands pannkaka som är alltid lika gott! Mindre barn kunde rida med ponny och de som är lite äldre fick prova att segla med optimistjolle. Det fanns någonting för hela familjen!

4 kommenttia:

 1. Ajelimme juuri tällä viikolla pitkin Lemströmin kanavaa venereissullamme Ahvenanmaalle. Voisimmekin ensi vuonna yrittää ajoittaa käyntimme kanavajuhlien aikaan :)
  Meillä oli ihana reissu - luonto siellä päin on niin tavattoman kaunista!
  Haleja sinulle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonto on kyllä ahvenanmaan ykkösplussapuolia! Kaunista on, ei tähän koskaan kyllästy.

   Poista
 2. Siis mitäh????!!! Sinäkö se olet!!!??? Olen miettinyt pääni puhki, että on niin tutun näköinen (sinä siis) ja vasta nyt, kun viittasit alanvvaihdokseeni, tajusin! Jo, jag studerade mig till sisustusmyyjä i Huittis och jobbar nu i Loviisan Aitta! Stortrivs, men saknar demnspatienterna sååå!

  NU skall jag lusläsa DIN blogg!!!

  Kramisar!
  -Pia-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minähän se, en olis minäkään sinua tosta kuvasta tuntenut, mutta näin nimesi jossain. Olen ihan aloittelija tässä bloggaamisessa vielä, mutta ihan koukussa!

   Poista