torstai 28. kesäkuuta 2012

Luolat - Grottor

Tänään käytiin Getassa kahden lapsenlapsen kanssa. Luolat nähty ja kävelty polkua pitkin aika matka. Harmi että askelmittari unohtui kotiin. Pojat olivat innoissaan luolista ja jaksoivat hyvin kulkea koko polun. Mummi vähän taisi väsähtää, mutta hyvin meni kuitenkin koko reissu. Loppumatkasta tuli lämmin kun ylämäkeä riitti ja riitti. Perillä ostettiin jätskit ja pillimehut kahvilasta ja sen jälkeen matka jatkui kohti Maarianhaminaa josta noudettiin mieluisaa postia: olin saanut kauan odottamani kirjeen Kevasta ja siinä oli laskelma viiden vuoden vakiintuneesta ansiostani ja sitä tarvitaan jos haen osa-aikaeläkettä. Eläkkeen saamiseen tarvitaan tietenkin työnantajan suostumus, mutta sitä en ole vielä kysellyt. Teen sen sitten loman jälkeen. Olisihan se hienoa että tekemällä vain puolet nykyisestä työmäärästä saisin kuitenkin n. 3/4 nykyisistä tuloista!! Vielä käytiin ruokakaupan kautta ja mökille päästyä vaari loihti meille poikien toiveen mukaisesti spaghettia ja jauhelihakastiketta, joka kuulemma on parasta mitä he koskaan ovat syöneet! Hyvin maistui nytkin!
I dag var vi till Geta med två barnbarn. Vi såg grottorna och gick längs långa stigar. Det var synd att jag inte hade stegmätaren med. Pojkarna var ivriga att gå in i grottorna och de orkade bra att gå hela vägen.  Det var väl mummi som var tröttast men det gick bra ändå. Vi fick ordentligt varmt då det fanns så många uppförsbackar. Då vi var framme köpte vi glass och saft i kafeterian och sedan åkte vi hem till Mariehamn. Där hade vi fått trevlig post: Jag hade fått ett brev som jag länge hade väntat: ett brev från Keva där det stod hur mycket jag skulle få i månaden om jag skulle bli deltidspensionär. Jag har inte diskuterat om saken ännu med arbetsgivaren vilket jag måste göra om jag vill deltidspensionera mig. Det låter ganska bra att fast jag skulle jobba bara hälften av det som jag gör nu, skulle jag ändå få ungefär 3/4 av det som jag tjänar nu! Sedan åkte vi tillbaka till stugan via matbutiken och framme på stugan lagade vaari spaghetti och köttfärssås, som pojkarna tycker är det bästa de någonsin har ätit!!!

2 kommenttia:

  1. Mun tulee aina NIIN kauhee "kotiikävä kun katselen noita sun kuvia <3 mutta en edes uskalla kysyä mieheltä muuttaisko se mun kans sinne :D se on niin Kaarinalainen. ehkä vielä jonain päivänä kuitenkin saadaan oma mökki sieltä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa vaan tänne T (?) !!!

      Poista