torstai 24. toukokuuta 2012

autoTänään oli auton pesupäivä. Mökkitiellä auto pölyttyy tosi nopeasti. Yleensä J. hoitaa auton pesun, mutta nyt pesin sen itse. En kylläkään ole yhtä huolellinen siinä hommassa, mutta lopputulos on kuitenkin aika hyvä! Tänään on ollut tosi lämmintä, 24 astetta varjossa ja auringossa niin kuuma ettei siinä voinut kauaa istuskella. On tää ihanaa kun mökki on näin lähellä kotia ja työpaikkaa että voi tulla tänne koska vaan, tai asua täällä kokonaan kesällä. Toista oli ennen kun ensin piti matkustaa kuusi tuntia laivalla että pääsi tänne!

2 kommenttia:

 1. Lämmintä myös täälläpäin, minä valitettavasti poden flunssaa ja kökötän sisällä:((
  Meillä myös mökiltä n. 20 km työmatka joten asustellaan ukkokullan kanssa kesällä siellä ja nuoriso pitää kotia "pystyssä". Kesälomani alkaa jo kahden viikon kuluttua, toivotaan että lämpöä riittää myös silloin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi että flunssan olet saanut näin hienoissa keleissä! Meiltä on runsaat kaksikymmentä kilometriä kaupunkiin töihin, joten ei paha sekään! Meidän nuoriso asuu jo omillaan ja me asutaan melkein kanssa kokonaan täällä aikaisesta keväästä syksyyn. Loma alkaa meillä juhannusviikolla. Paranemisia sinulle!!!

   Poista