tiistai 17. huhtikuuta 2012

Villa Fräkenvik


Mökkimme on rakennettu v. 1995. Vietämme siellä lähes kaiken vapaa-aikamme aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Talvellakin käymme , mutta silloin pitää tietysti ensin varmistua siitä että mökkitie on aurattu. Muutamia jouluja ollaan myös siellä vietetty ja se onkin tunnelmallista!Mökistä luopuminen tuntuisi tosi vaikealta. Jos pakko olisi valita vakituisen asunnon ja mökin välillä, niin ilman muuta mökki olisi se josta viimeiseksi luopuisin.

2 kommenttia:

 1. Hei Krisse, tulin tutustumaan sinun mökkiblogiisi. Erittäin viehättävä paikka teillä siellä Brändössä on. Itse olen viettänyt lapsuuteni kesät Dragsfjärdin Storössä. Saaristomökkeily on hyvin erilaista sääolosuhteitten takia täällä Hämeessä. Meillä kun myrskyää, puiden latvoista sen vain huomaa, mutta se ei sisämaassa riehu samalla lailla kuin teillä. Ikävä minulla on aina merta, lammella tuulet ovat rauhallisempia.
  Mukavaa Kesää teille sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Maiju! Kiva kun luit blogiani. Sen verran korjaan paikkakuntaa, että mökkimme on kyllä ahvenanmaalla, Sundin kunnassa, mutta kuvat joissa oli maisemia Brändöstä olivat tuttavan mökkimaisemista. Siellä on tosi kaunista, siitä olen samaa mieltä kanssasi. Meillä on suurempi merenselkä ja tuulee melkein aina, mutta on toi meri silti ihana rannalta katsella. :)

   Poista